Ansökningsformulär

Jobba hos oss


Nyvest Bygg finns i östra och mellersta Södermanland. Kontoret ligger vackert beläget längst ut i Nyköpings hamn. Vi är idag 50 anställda och omsätter cirka 100 miljoner.

Vi brukar säga att vi bygger allt för alla. Så bred är vår kompetens och erfarenhet. Det blir allt från bostadsrätter och privata villor, till uppdrag för kommuner, landsting och tunga industrier. Och då givetvis både nybyggnationer och renoveringar.

Vi söker alltid intressant personal, välkommen att göra en intresseanmälan.

Lediga tjänster

Nyvest Bygg AB är ett stabilt företag som tänker framåt och som erbjuder rätt person, en trygg anställning med goda villkor och utvecklingsmöjligheter.

Projektledare 

Vi söker projektledare för att driva små som stora jobb, både ny- och ombyggnad. Ditt verksamhetsområde kommer att vara östra Sörmland. 

Du skall ha bygg- eller civilingenjörsutbildning och flerårig yrkeserfarenhet.

Vi förväntar oss att du är ca 38-50 år och har erfarenhet från projektledning. Du är van att hantera såväl egen personal som underentreprenörer och kunder. 

Vi vill vi att du har en öppen attityd, gillar utmaningar inom snäva tidsramar och högt tempo och att vara den som driver på arbetet framåt.


Arbetsledare service/Kalkylator MEPS

Vi söker nu arbetsledare/kalkylator inom service för vår expansion inom Sörmland. Ditt verksamhetsområde kommer att vara östra Sörmland med fokus på Trosa, Vagnhärad, Gnesta och Södertälje men även Nyköping vid behov. Dina arbetsuppgifter omfattar bl a arbetsledning, planering och inköp. Besiktningar och rapportering, kalkyler och återrapportering samt faktura underlag till ekonomiadministratören.

Du skall ha relevant teknisk utbildning och det är en klar fördel om du är utbildad bygg eller civilingenjör, det viktigaste är dock att du har gedigen yrkeserfarenhet.

Vi förväntar oss att du är ca 38-50 år och har erfarenhet från arbetsledning och/eller kalkylering. Du är van att hantera såväl egen personal som underentreprenörer och kunder. Du skall också på egen hand kunna planera och driva dina projekt.

Vi vill vi att du har en öppen attityd, gillar utmaningar inom snäva tidsramar och högt tempo och att vara den som driver på arbetet framåt. Krav är att har god datavana och körkort. Kalkylkompetens med MEPS som arbetsverktyg är meriterande.

Ansökan

Vi behandlar alla ansökningar löpande. Din ansökan tillsammans med löneanspråk vill vi ha skriftligen via vår hemsida.

Kontaktinformation

Magnus Larsson, Telefon: 0155-788 87
magnus.larsson@nyvest.se
www.nyvest.se