Vad säger kunden?

"För oss finns alltid tre viktiga faktorer när vi gör upphandlingar: pris, kvalitet och att hålla tiderna. Nyvest klarade alla tre utmärkt. Vi kommer därför att skicka dem fler förfrågningar om kommande projekt."

- Ove Zettervall, DynaMate AB"Det har varit väldigt enkelt och tryggt att jobba med Nyvest Bygg. Leveransen motsvarar alltid beställningen och kommer utan överraskningar."

- Jan Åke Jonsson

Skärgård


Egentligen är det samma sak att bygga i skärgården som på fastlandet. Den största skillnaden är att transporter kan vara mer komplicerade och att det ställs ännu hårdare krav på vår arbetsinsats. Vi har det kontaktnät och den utrustning och erfarenhet som krävs för att bygga i skärgården - oavsett om du äger en brygga, fritidshus eller fyr.

Det vi bygger ska tåla naturens hårda påfrestningar. För trots att vi pratar om den vackra skärgården är det inte varmt och badväder året runt.

Referenser

Näsuddens fyr, Nyköping
Beställare:
Nyköpings kommun
Entreprenadsform:
Utförandeentreprenad
Arkitekt:
-
Byggår:
2005

Vid Skanssundets mynning mot Örsbaken har vi renoverat en befintlig dykdalb. En dykdalb är förtöjningsanordning i vattnet, bestående av några grova pålar som drivits ned i sjöbottnen. Arbetet innebar att vi bytte träpålar och skapade en ny överdel av betong och ett nytt stativ för fyrlyktan, inklusive ny positionsbestämning. Vi har tidigare utfört ett antal liknande arbeten.

Till skillnad från normala dykdalber är det ett lagbrott att förtöja vid dom dykdalb som finns vid inloppet till Nyköping.